Σχετικά με εμάς

Το ψηφοδέλτιο “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο” είναι ένα υπερκομματικό εκλογικό σχήμα που θέλει να συσπειρώσει όλους όσους προσυπογράφουν την Διακήρυξη για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο, που δημοσιεύθηκε στις 12 Μαρτίου 2024.

Η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία  της 9ης Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκρίθηκε για  να μπορέσουμε, μ` αυτή την ευκαιρία, να ξεκινήσουμε να κινητοποιούμε τους πολίτες στα  ειδικότερα ζητήματα υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Κύπρου που συνδέονται με τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  

Προκειμένου να προλάβουμε  να εκπληρώσουμε τις  απαιτήσεις της εκλογικής νομοθεσίας, το ψηφοδέλτιο “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο” έλαβε την νομική μορφή συνασπισμού προσώπων και ενός πολιτικού κόμματος, της “Πνοής Δημοκρατίας” ,ο Πρόεδρος της οποίας ήταν άλλωστε στον πυρήνα των αρχικών συντακτών της Διακήρυξης! Συνεπώς, τα μέλη και οι φίλοι  της “Πνοής”συμμετέχουν ενεργά, μαζί με όλους τους συνοδοιπόρους, που προσυπογράφουν την Διακήρυξη, στην ανάδειξη του ψηφοδελτίου  “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο!” και των στόχων του.


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!