Δημήτρης Κούβελας: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ σε εκλογές και όχι σε στοίχημα, αυτό να καταλάβει ο Έλληνας πολίτης»

Στις ευρωεκλογές κάποιοι θα αναρωτηθούν «μα και τι να ψηφίσω»; Το ερώτημα αφορά κυρίως όσους θέλουν να επιλέξουν «κόμμα εξουσίας». Κανέναν άλλον. Κι αυτό ,γιατί υπάρχουν και σε αυτές τις εκλογές ψηφοδέλτια που αξίζουν τουλάχιστον να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε τι πρεσβεύουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτά.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ είναι ο πολιτικός σχηματισμός που αποτελεί την μετεξέλιξη της πρωτοβουλίας που έχουν αναλάβει προσωπικότητες της δημόσιας ζωής για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο. Σε αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό συμμετέχει και η Πνοή Δημοκρατίας του Δημήτρη Κούβελα.

Ο κ.Κούβελας έγινε ευρύτερα γνωστός στην κοινή γνώμη εκφράζοντας δημόσια τις επιστημονικές του απόψεις για την πανδημία και τα εμβόλια. Πέρασε μεγάλες περιπέτειες στην εποχή του σύγχρονου μακαρθισμού που ζούμε, ωστόσο αυτές δεν τον πτόησαν. Αποτέλεσαν κίνητρο για να εμπλακεί στην πολιτική και όπως θα διαπιστώσετε το κάνει με ιδιαίτερα εύστοχο και δυναμικό τρόπο.

«Συμπεριφερόμαστε στις εκλογές λες και παίζουμε στοίχημα…Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ελπίζοντας ότι θα είναι με τον νικητή», λέει ορθά ο κ.Κούβελας.

Οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ είναι σημαντικές από πολλούς διαφορετικούς χώρους. Και στρατιωτικοί.

«Ο πολίτης πρέπει να μάθει να συμμετέχει για να κυβερνήσει τη ζωή του…Συμμετέχω για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο. Συμμετέχω για την οικονομία, τη δημόσια υγεία, την υπογεννητικότητα, για όλα τα θέματα», τονίζει ο κ.Κούβελας.

«Η Ευρώπη των λαών έχει τελειώσει, γιατί όλο και περισσότερες αρμοδιότητες εκχωρούνται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στους κομισάριους της ευρωπαϊκής επιτροπής» επισημαίνει και υπενθυμίζει μεταξύ άλλων πως αυτή η επιτροπή με επικεφαλής την Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν χειρίστηκαν την πανδημία.


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!