Ειρήνη Μαρούπα: «Διορισμένοι γραφειοκράτες οδηγούν την ΕΕ και την Ελλάδα στην καταστροφή»

Η επιμονή του πολιτικού συστήματος να κρατά χαμηλά στην ατζέντα τα εθνικά θέματα ευτυχώς προκαλεί αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία και κινητοποιεί πρόσωπα που έχουν επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα και κοινωνική δράση.

Είναι τα «αντισώματα» που προσπαθούν να αντισταθούν στην πολιτική μέσω των «μέσων κοινωνικής δικτύωσης» ,στην life style πολιτική και στην επιβολή επικίνδυνων αφηγημάτων για την ύπαρξη της χώρας.

Το Κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο, δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων που ανησυχούν πρωτίστως για τα Εθνικά Θέματα. Ο πυρήνας των ανθρώπων που το δημιούργησαν αποφάσισαν να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές θέλοντας πρώτα απ΄ όλα να αφυπνίσουν τους ψηφοφόρους που σαστισμένοι προσπαθούν από τη μία να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση που συνεχίζεται και από την άλλη διαπιστώνουν ότι τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα έχουν διαγράψει από την ατζέντα τους θέματα που έχουν να κάνουν με την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αλλά και με την ύπαρξη της Κύπρου.

Η κυρία Ειρήνη Μαρούπα, δικηγόρος είναι ένα από τα πρόσωπα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. Μιλά στο militaire channel και παρουσιάζει ολόκληρη την ατζέντα με την οποία το Κίνημα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ζητά από τους Έλληνες πολίτες να το ψηφίσουν.

Πηγή: https://www.militaire.gr


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!