Γιώργος Αϋφαντής: Μειοδοτούν έναντι του εθνικού μας συμφέροντος για χάρη της Δύσης

Ο πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αϋφαντής γνωρίζει πολύ καλά το Ιράν. Έχει υπηρετήσει στην Τεχεράνη και μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει για τη χώρα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή ο ξαφνικός θάνατος του προέδρου Ραϊσί. Καταθέτει και τις εκτιμήσεις του για την επόμενη μέρα. Ποιος είναι ο πιθανότερος διάδοχος του Ραϊσί; Ο κ. Αϋφαντής συμμετέχει ενεργά αυτή την περίοδο στην ελληνική πολιτική ζωή. Ενεργό μέλος της κίνησης “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”, η οποία έγινε ψηφοδέλτιο που ζητά τη ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Αυφαντής εξηγεί τους λόγους που επέβαλαν τη γέννηση και την πολιτική δραστηριοποίηση του ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. Τα χαστούκια που δέχεται η χώρα από όλους σχεδόν τους γείτονες της είναι ανεπανάληπτα! Στα ελληνοτουρκικά η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ασύλληπτη! Τη συναγωνίζεται μόνο η ανεκτικότητα στις προσβολές του Ράμα και η ανοησία στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών!

Ο κ.Αϋφαντής σχολιάζει και αναλύει με τον κοφτερό του λόγο τα πρόσφατα γεγονότα και καλεί τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, αναζητώντας όσους μπορούν κάτι να προσφέρουν στη χώρα μέσω του ευρωκοινοβουλίου . Υπενθυμίζει τι έχουμε στείλει κατά καιρούς στη Βουλή και δεν έχει άδικο.


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!