Γιώργος Νταβρής: Η δολοφονία, η απόδραση του Τούρκου, η λάθος εντολή! 

Δεκαοχτώ χρόνια συμπληρώνονται από την μαύρη ημέρα της δολοφονίας του Αεροπόρου Κώστα Ηλιάκη από τον Τούρκο πιλότο Χαλίλ Ιμπραήμ.

ΟΧΙ δεν είναι μια απλή επέτειος και ΝΑΙ επρόκειτο για δολοφονία. Το χειρότερο είναι ότι η τότε ελληνική κυβέρνηση αν και είχε στα χέρια της τον δολοφόν , του επέτρεψε να φύγει! Το παράδοξο είναι ότι η δολοφονία είχε σχεδόν προαναγγελθεί από τους Τούρκους, αλλά κάποιοι στην Αθήνα δεν έδωσαν καμία σημασία στις σαφέστατες προειδοποιήσεις και έδωσαν τη λάθος εντολή στον Κώστα Ηλιάκη! Όλα αυτά δεν είναι εκτιμήσεις αλλά γεγονότα τα οποία καταθέτει στο militaire channel σε μία συνέντευξη ντοκουμέντο ο Αντιπτέραρχος ε.α Γιώργος Νταβρής!

Ο κ.Νταβρής ήταν την ημέρα του εγκλήματος Υπαρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και νωρίτερα ήταν Κλαδάρχης Επιχείρησεων. Είχε προειδοποιήσει για την επιθετική και επικίνδυνη συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο. Τα όσα λέει στο militaire channel είναι συγκλονιστικά. Τα καταθέτει θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Κώστα Ηλιάκη.

Μαζί με αυτά μιλά και για την τεράστια διαρροή απόρρητων πληροφοριών προς την Τουρκία, υπόθεση για την οποία έχει καταθέσει τα πάντα στην ελληνική δικαιοσύνη.


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!