Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος: Σε κλοιό κινδύνων η Ελλάδα, γιατί λέει “Συμμετέχω για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”

Ο πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, μιλάει στον 98.4

Ο πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας  Χρυσανθόπουλος , μιλάει στον 98.4 για τον κλοιό κινδύνων στον οποίο βρίσκεται η Ελλάδα σε θέματα κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων την ώρα που βασικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σιωπούν και αντιδρούν φοβικά έως υποχωρητικά σε αναθεωρητικές ατζέντες σε βάρος της χώρας και εξηγεί γιατί η κίνηση  “Συμμετέχω” για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο, κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και ο ίδιος είναι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της κίνησης.

Μιλάει για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις που μετατρέπονται σε σχέσεις χειραγώγησης από την Τουρκία, τις εξελίξεις με την προκλητική επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα, αλλά και την επικράτηση του VMRO με το “μακεδονικό αφήγημα” και τις χλιαρές ελληνικές αντιδράσει .

Εξηγεί γιατί η κίνηση “Συμμετέχω” για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο ιεραρχεί τα εθνικά θέματα αλλά και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, ως θέματα προτεραιότητας για αγώνα με΄σα στο ευρωκοινοβούλιο, με την δέσμευση ότι οι εκλεγέντες ευρωβουλευτές θα εναλλάσσονται στην θητεία τους στο ευρωκοινοβούλιο ανά έτος.

Πηγή: https://www.neakriti.gr/ellada/2053952_leonidas-hrysanthopoylos-se-kloio-kindynon-i-ellada-giati-leei-symmeteho-gia-tin


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!