ΤΑΓΚΑΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιχαήλ

Δράσεις επαγγελματικές κοινωνικές

Είναι επιχειρηματίας στον τομέα της βιοτεχνίας στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται επαγγελματικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λιανική πώληση ενδυμάτων. Ο στόχος του είναι η δημιουργία μιας αλυσίδας ενδυμάτων που θα αποφεύγει το χονδρικό εμπόριο εντός Ελλάδας, κάτι που έχει κρατήσει έως και σήμερα από τα διάφορα brands που κυκλοφορούν στην αγορά με δική του υπογραφή.

Στο παρελθόν, διετέλεσε πρόεδρος για δύο χρόνια του πολιτιστικού συλλόγου «ΣΜΤ» (Σύλλογος Μουσικών Τεχνών) στη Θεσσαλονίκη. Οι δράσεις του εστίαζαν κυρίως σε μουσικά δρώμενα της πόλης, ενώ εκτός από τις επιχειρήσεις με ενδύματα, ασχολούμαι επίσης με την παροχή υπηρεσιών φωτογραφίας, βιντεοσκόπησης και ηχογράφησης.

Παιδεία

Τελειόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του Διεθνούς Πανεπιστημίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόσφατες δραστηριότητες

Εντός του 2024 θα δημοσιευτεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ορθολογισμός: Εγχειρίδιο Ελευθερίας» το οποίο έχει θέμα τον ορθολογισμό από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα. Το βιβλίο αναλύει το πόσο απαραίτητος είναι ο ορθολογισμός για να υπάρξει αειφορία και ακμή σε ένα κράτος. Οι βασικές αρχές του ορθολογισμού έχουν εκλείψει σε πολιτισμικούς και πολιτιστικούς τομείς και όταν αφαιρείς τον ορθολογισμό, αφαιρείς το κάλος, και όταν αφαιρείς το κάλος, αφαιρείς την τροφή του μυαλού. Άρα γεννάς η-λίθια μυαλά, με το «η» να αυξάνει την έννοια της λήθης


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!