ΝΤΑΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαράλαμπου

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1952, Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπαγεωργίου έχει τρία παιδιά τον Νίκο, την Άρτεμη, την Μυρτώ και έναν εγγονό. 

Αποφοίτησε  από την Σχολή Ικάρων ως Ιπτάμενος ανθυποσμηναγός το 1976 και τοποθετήθηκε στην 117.Π.Μ στην θρυλική 338 ΜΔΒ  στα νέα τότε αεροσκάφη F-4E(ΦΑΝΤΟΜ). Εκεί αξιοποιήθηκε  και υπηρέτησε ως  πιλότος και εκπαιδευτής μαχητικών αεροσκαφών. Αποστρατεύτηκε ως Αντιπτέραρχος και μέλος του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου και Επίτιμος Υπαρχηγός του ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  αφού προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Δ/κτης του ΣΟΤ (Ελληνικό ΤΟΡ GUN) ως ΔΚΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Α.Τ. ως ΑΚΑΜ ΣΥΡΙΑΣ & ΛΙΒΑΝΟΥ ως DCOS SUPPORT στο CC AIR ISMIR και τέλος ως Δ/ντης  Α ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΤΑ  και ως ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΑΤΑ.

Έχει φοιτήσει στην Σχολή Πολέμου Αεροπορίας  ως επίσης στο ΑΙR COMMAND AND STAFF COLLEGE στις Η.Π.Α.

Μετά την αποστρατεία του εξελέγη βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα των ΑΝΕΛ όπου ως τομεάρχης  Εξ/κων και Άμυνας μετείχε στις επιτροπές εξοπλισμών, ΝΑΤΟ , Εξ/κων & Άμυνας και ενίοτε Ασφαλείς της Ευρώπης.

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ με απόφαση του προέδρου και μαζί με σχεδόν τους μισούς συναδέλφους από το ίδιο κόμμα παρέμεινε ανεξάρτητος μέχρι τις εκλογές του 2015.


Μοιραστείτε το: Facebook Twitter


Κατηγορίες

Διαβάστε τα πιο επίκαιρα νέα και ενημερωθείτε για τα τελευταία γεγονότα!

Άμυνα / Ασφάλεια

Άμυνα / Ασφάλεια

Βίντεο

Βίντεο

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Γεωπολιτική / Γεωστρατηγική

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κείμενα Αναφοράς

Κείμενα Αναφοράς


Τελευταία Νέα

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα!